Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Građani izluđeni rupama

Zadarski 'ponor u zemlji': Doznajte o čemu se zapravo radi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon slučajeva u Istri, Drnišu i ranije Međimurju, prijavljen je još jedan slučaj urušavanja tla, ovaj put kraj Zadra. Policiji je prijavu 'da se otvorila zemlja u širini i duljini većoj od metra' prijavio 39-godišnji muškarac, doznajemo od zadarske policije.

Nakon terenskog istraživanja, otkriveno je kako nema govora o nekom novom klizištu, odronu tla ili neobjašnjivom prirodnom fenomenu.

Pročitajte i ovo Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila Što svi žele - 1 Jasni zahtjevi Pravi je trenutak za obećanja: Evo koje želje najveći sindikati žele da im ispuni nova vlast

'Ma to vam je rupica, dubine možda dva, tri metra, nema tragova urušavanja, radi se o zapuštenom poljoprivrednom zemljištu, ne šumskom, pa će se time dalje pozabaviti vlasnik. Tu ima takvih rupica na stotine, potpuno bezazleno, policijska je traka ipak tamo ostala, kao upozorenje šetačima.', ispričao je za Dnevnik.hr upravitelj Šumarije Zadar Dejan Žagar, koji je dojavu zaprimio od zadarskog Centra 112. 

Dežurni u Centru 112 nam je pak otkrio kako su ljudi 'pod dojmom vijesti o svim tim rupama, koje se otvaraju po Hrvatskoj i svijetu, pa su se valjda uzbunili.' Ova 'zadarska' rupa u zemlji, kaže dežurni, ' Tko zna koliko dugo tamo stoji, možda i stoljećima, ne vidi se da je friško kopano ili da je neki odron. Možda je čak bio i neki bunar, ništa posebno.'

>> FOTO I u Lovranu se otvorila rupa, mladić sjedio na klupi i propao!

Podsjetimo, otkriće nove rupe potvrdio nam je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

'Dojavu smo primili oko 17 sati prošle subote, izišli na teren, na predjelu Cerodol ogradili smo policijskom trakom upozorenja, kako se netko ne bi ozlijedio i sve prijavili na Centar 112', kaže Žodan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene