Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"Vaš glas"

Nova rubrika Dnevnika Nove TV glas daje – građanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gledatelji putem posebne aplikacije na portalu DNEVNIK.hr mogu prijaviti probleme koji ih muče, a reporteri Nove TV istražit će ih i snimiti priču o njima u novoj rubrici "Vaš glas".

Nitko svoje sredine ne poznaje bolje od njezinih stanovnika, pa tako nitko ne zna bolje od njih koji su to problemi s kojima se svakodnevno susreću u svojim gradovima, mjestima i selima.

Najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj – Dnevnik Nove TV – u sklopu nove rubrike "Vaš glas" daje priliku građanima da izraze što ih muči te ukažu na goruća pitanja u svojim zajednicama.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje

Svoje priče i probleme mogu prijaviti putem posebne web-aplikacije na portalu DNEVNIK.hr, a reporteri Dnevnika Nove TV zaputit će se u različite krajeve Hrvatske kako bi ih istražili, doznali što o njima misle odgovorni te pomogli u njihovu rješavanju.

Priče s terena na koje su ukazali gledatelji u Dnevniku Nove TV svakoga tjedna donosit će Romina Knežić. Uz to, komentari koje su prijavili putem aplikacije svakodnevno će se prikazivati na portalu DNEVNIK.hr, a moći će se podijeliti i na društvenim mrežama.

Ako nam želite poslati svoju priču, možete to napraviti putem aplikacije Vaš glas.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene