Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas bez poteškoća

Normaliziran promet Croatia Airlinesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet Croatia Airlinesa je normaliziran i hrvatski nacionalni avioprijevoznik planira danas obaviti sve letove prema redovitom redu letenja, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

S obzirom da u ovom trenutku postoji dovoljan broj članova kabinskog osoblja za sve današnje letove u međunarodnom i domaćem prometu, kompanija očekuje da će sve putnike prevesti do njihovih odredišta bez ikakvih poremećaja, ističu iz Croatia Airlinesa.

>> 'U 21 godini nisam doživio da se nešto ovako dogodi'

Navode i da se zasad s masovnog bolovanja vratilo desetak članova kabinskog osoblja, a očekuje se da će ih se tijekom dana vratiti još. Zbog toga kompanija očekuje da će se redovito stanje prometa održati i dalje.

Nakon što su u samo dva dana 42 člana kabinskog osoblja prijavila odlazak na bolovanje, Croatia Airlines suočio se s neplaniranim poremećajima u prometu te je u srijedu, 1. svibnja i četvrtak, 2. svibnja 2013. bio primoran otkazati ukupno 15 međunarodnih i pet domaćih letova.

Posljedice tih poremećaja je osjetilo oko tisuću putnika, a prema preliminarnim podacima kompanija je dosad pretrpjela izravnu financijsku štetu veću od 200 tisuća kuna, kaže se u priopćenju. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ostatak posade u samoizolaciji Oglasili se iz Croatia Airlinesa, zaraženo dvoje pilota s leta iz Frankfurta: "Njihova zaraženost ne može se povezivati s putnicima" Slika nije dostupna misterij kobnog leta CA Na letu iz Frankfurta bio je 41 putnik više nego što su objavili: Zaražen i član posade?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene