Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIDEO poruka roditelja

'Nora je dobro, liječenje je eksperimentalno, ali je nada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji malene Nore su snimili kratki video u kojem su se još jednom svima zahvalili što su njihovoj kćeri omogućili da dobije novu šansu za život.

'Ovdje smo već 20 dana i želimo se zahvaliti bolnici i svima na njihovoj ljubaznosti. Osjećamo se dobrodošlima otkako smo došli u bolnicu. Nora je već dvadeset dana pacijentica Children's hospital of Philadelphia i sve se dobro odvija. Nadamo se da ćemo krajem sljedećega tjedna znati više o rezultatima analize.

>>
Udruga Hrabro dijete kod Josipovića: Nora je dobro, potreban joj je mir

Sada smo na prvoj stepenici Norina liječenja. Njezine su stanice u laboratoriju i nadamo se da ćemo o tome znati nešto više kroz idućih nekoliko dana. Liječenje je eksperimentalno, ali je nada. Prvo što smo vidjeli kad smo kročili u bolnicu, bio je slogan 'Nada živi ovdje'. To je doista tako', kazala je Đana Atanasovska, Norina majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Personalizirano liječenje - 2 Bolji ishodi liječenja Dobre vijesti za onkološke pacijente! Personalizirano liječenje tumora od sada i u Hrvatskoj Mila Rončević vratila se kući - 8 i dalje je u visokom riziku Otac Mile Rončević: "Ne želimo i ne možemo reći da je sve OK i gotovo jer to jednostavno ne možemo znati"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene