Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometaši u aferi bespravne gradnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužbe da krše zakon ovih su dana u javnosti odaslane i na adresu popularnih hrvatskih nogometnih reprezentativaca Jerka Leke i Daria Srne. Dvojica nogometaša navodno su svoj novac diskretno odlučila investirati u nekretnine koje bi tek trebale izniknuti u uvali Podjasenovac u Jezerima na Murteru.

Mještani pričaju jedno, a institucije drugo. Reagirali su i nogometaši, a pojavio se i pravi vlasnik. 

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Toni Turčinov Niz nezakonitosti USKOK optužio načelnika i poduzetnika: Spominjalo se trošenje po bordelu, obavljeni detalji optužnice

Tajanstvena gradnja u skrivenoj uvali, zadnjih dana tema je koju mještani Jezera, nisu mogli zaobići. Priča kako dva poznata nogometaša namjeravaju graditi luksuzne apartmane na poljoprivrednom zemljištvu, uznemirila je starosjedioce.

Na atraktvnom zemljištu tik uz more, dvojica nogometaša vidjela su svoju zlatnu koku. Šuška se kako će na ovoj lokaciji niknuti luksuzne apartmani i kamp. Sve, navodno, bez potrebnih dozvola. 

Atraktivno zemljište nalazi se uz već postojeći kamp, gradnja je već započela ali je i naglo stala. Inspekcijske službe bile su na terenu i zatvorile gradilište. Vlasnik terena, doznajemo, dobar je prijatelj nogometaša Leke. Nije želio pred kamere, no tvrdi kako on na zemljištu namjerava saditi maslinike. Bilo kakvu poslovnu vezu s nogometašima čvrsto demantira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene