Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična svjetlost

VIDEO: NLO iznad Lovrana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog vikenda nad Malom Učkom Saša Đukić kamerom je snimio neobična treperava svjetla koja su često mijenjala boju i poziciju.

Među vjerne posjetitelje Lovrana mogli bi se ubrojiti i mali zeleni, piše Novi list. Saša je ispričao kako je u sumrak izišao na balkon te kako mu se prvo učinilo da vidi zvijezdu. No, onda je shvatio da titra te uzeo dalekozor i primijetio da se radi o tijelu neobična oblika. Njegov prijatelj događaj je uspio snimiti kamerom . 'Ne kažem da se radi o svemircima, ali to je definitivno NLO, jer boljeg objašnjenja nema', rekao je svjedok događaja.  I prošle godine sličan se događaj zbio u Lovranu. Tada se na nebu pojavila kaotično i brzo gibajuće svjetlo.

Pročitajte i ovo Požar u Lovranu, ilustracija - 3 Tuga u Lovranu Planuo je u trenu i gotovo sav se urušio, ostale su samo uspomene. Hoće li niknuti betonsko ruglo? ''Ja se sad ježim'' Požar u Lovranu, ilustracija - 2 Vatrogasci i dalje na terenu FOTO/VIDEO Izgorio hotel u Lovranu, a jedna je stvar spriječila veću katastrofu: ''Imao si osjećaj kao da je vulkan''

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene