Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rad bez obzira na blagdan

Njima je i neradni dan - radni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagdan sredinom tjedna većini dođe kao dobar odmor od svakodnevnog posla. Ipak, neka zanimanja ne mogu si priuštiti neradni dan. Provjerili smo kako su ga oni proveli.

Jutro je na sreću prošlo bez većih intervencija. Doktorica Jana navikla je raditi dok ostali odmaraju. 'To je jednostavno tako, ono što se mora nije teško i čovjek se na to navikne. Radi se subotama, nedjeljama, praznicima, noću kad treba', kaže doktorica Jana Kovačević iz dubrovačke Hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Banke neće raditi 17. travnja Obavijest za građane Obavite sve što trebate na vrijeme: Objavljeno kojeg dana banke neće raditi Damir Habijan Neradni dan Smiju li radnici raditi na izborni dan? Evo što kaže ministar gospodarstva

>> Za obljetnicu radnog staža radniku poklonio automobil!

Neradni dan zaobišao je i javni prijevoz. Putnici ne smiju dugo čekati, vozačima autobusa rad blagdanom znači i mirniju vožnju. 'Radni, a neradni. Ali, eto mi moramo raditi, a onda je meni lakše osobno raditi na neradni dan, nego kad je radni. Manja je gužva u prometu, manje je putnika', kaže vozač Sveto.

Zatvorene trgovine zbunile su goste na Stradunu. Ipak, najnužnije uvijek mogu pronaći na Stradunu. 'Mislim da je to sasvim normalno, jer mi smo turistički grad, trebali bi raditi svi. Ja znam da je svima teško, ali ima vremena i za poći na groblje', kaže prodavačica Vakira. A uz osmjeh i zadovoljne goste i ovaj radni dan brže prolazi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene