Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi kupac na pomolu

Njemački pivari zainteresirani za Splitsku pivovaru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crne slutnje radnika Jadranske pivovare pokazale su se točnima.

Direktor kojeg su protjerali pa pustili natrag, obavijestio ih je da su slovenski vlasnici odlučili ugasiti proizvodnju piva u Splitu. Najveći dio radnika već su proglasili viškom, a nada je novi kupac. Za 14 dana dolazi ih razgledati grupacija njemačkih pivovara. Slovenski vlasnici iz Pivovarne Laško navodno za splitsku tvornicu traže deset milijuna eura, a ne zna se koliko Njemački nude. Radnici bi naravno bili sretni da netko pokrene pogone, ali su previše puta prevareni pa sumnjaju.

Pročitajte i ovo Poduzetnik Marko Barčan i Barbara Štrbac (Foto: Dnevnik.hr) MARKO BARČAN Odlučio je ostati i boriti se: Ovaj mladi Slavonac hrabro se bacio u poduzetničke vode Slika nije dostupna Jeste li znali? ŠKOLA U HRVATSKOJ Matematika na njemačkom jeziku, 15 učenika u razredu...

'Radi se o najozbiljnijim namjerama grupacije BBC Holding, udruženja njemačkih pivara, koji su predali pismenu namjeru', ističe Ivica Blažević, iz sindikata poljoprivrede. Radnici, međutim, tvrde kako ne vjeruju više nikome, osim mogućnosti da će, kao i svi drugi završiti na burzi rada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene