Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon kiše zahlađenje

Niske temperature: Na Zavižanu pao snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon višednevne obilne kiše u gorskim predjelima Like jutros je zahladnjelo, a na sjevernom Velebitu pada susnježica.

Na meteorološkoj postaji Zavižan jutros je izmjeren  jedan Celzijev stupanj, doznaje se od meteorologa na Zavižanu Ante Vukušića, koji se, kada padne visoki snijeg, mjesecima ne spušta u rodno Podgorje.

Pročitajte i ovo Stanje na cestama O problemima na cesti Bura puhala i do 180 km na sat: "Vozači ne žele pratiti signalizaciju, prate GPS" Stablo palo na automobil - 2 Jednima veselje, drugima muka Snježni problemi u metropoli - padale otežale grane, oštećen auto u centru, djeca nisu mogla do škole: "Ma neka ga, čeznuli smo za snijegom"

>> U Sloveniji more poplavilo obalu

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i na autocesti Rijeka-Zagreb, od tunela Tuhobić do čvora Oštrovica, izvještava HAK.

Na autocesti Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti Rijeka-Zagreb, vozi se jednim trakom kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa, u smjeru Rijeke. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su katamaranske linije iz Splita za Lastovo i Vis, te trajekt Sumartin-Makarska.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene