Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dodiri od stakla'

Nina Badrić snimila video spot za novi singl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uspjeha kojega su postigle pjesme 'Da se opet tebi vratim', 'Kralj života mog', te 'Osjećaj', Nina Badrić predstavlja i četvrti singl s aktualnog albuma '07'. Riječ je o pjesmu 'Dodiri od stakla' i sudeći prema reakcijama posjetitelja Ninih koncerata od samog izlaska albuma radi se o još jednom velikom hit singlu.

Pjesmu 'Dodiri od stakla' napisala je Aleksandra Milutinović, koja je albumu '07' pridonjela i skladbama 'Moje ludilo' i velikim hitom 'Da se opet tebi vratim'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odabrao Fashion Guru Tko su bili najbolje odjeveni Hrvati u 2010. godini? Slika nije dostupna Humanitarni projekt Premijera spota 'Moj je život moja pjesma' u IN magazinu

Ovih dana Nina je snimila i visokobudžetni video spot u režiji Darka Drinovca. Za make up se pobrinuo Saša Joković, dok se za Nininu frizuru brinuo Mijo Majhen iz 'Glamoura'. U video spotu, čija se televizijska premijera očekuje kroz par dana, pojavljuje se i proslavljeni koreograf Igor Barbarić.

Nina i Igor su plesom i glumom pokušali dočarati atmosferu pjesme koju nosi emocija rastanka, ljubavi, ponovnih susreta i strasti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene