Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi SDP-ovac na Facebooku:

'MIG je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama...', objavio je, pa izbrisao s Facebooka mladi dubrovački SDP-ovac Nikša Klečak.

Za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Nikša Klečak, mladi SDP-ovac iz Durbovnika, na svom je Facebooku objavio poruku: 'MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama'.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

No Klečak ga je ubrzo izbrisao i napisao novi status: 'Neka festa počne. Dužan sam uputiti ispriku svim mojim ljubljenim obožavateljima koje je toliko uzbudio moj izbrisani status da su mi naručili crnu misu. Ne upravljam avionom i želim vam svima dobru zabavu. I Željki također. Pojedi malo đenđtajn i za mene!'

Slavlje u Čavoglavama: Thompson, Markić, Kordić...

U gradskoj organizaciji SDP-a Dubrovni ogradili su se od ovakvog ponašanja.

'Gradska organizacija SDP-a Dubrovnik ograđuje se od komentara našeg člana Nikše Klečaka i oštro osuđuje njegove kome3ntare. Osobno, kao branitelj ne mogu to prihvatiti, jer ne moramo se slagati politikama bilo koga i bilo koje strukture, ali nedopuštena je netrpeljivost. Mi ćemo kao gradska organizacija SDP-a sukladno statutu stranke raspraviti cijeli slučaj i donijeti konkretne odluke', rekao je za Dnevnik.hr Mladen Gojun, predsjednik gradske organizacije SDP Dubrovnik.

Inače je Klečak u Dubrovniku poznat po kontroverznim ispadima. Tako je prije nekoliko godina jedan profesor podigao prijavu protiv njega, jer ga je s učenicima zaključao u učionicu, a ključeve bacio u grmlje, pisala je tada Slobodna Dalmacija.

Protiv Klečaka je podignuta i prijava za čitanje privatne elektroničke pošte

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene