Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TURBULENCIJE NE PRESTAJU

Grmoja: "Znamo tko je novi gazda u Agrokoru, zamijenio je Ivicu Todorića"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Vidimo da se ništa ne događa, da oni pokušavaju maknuti te teme iz fokusa javnosti. Izgašeno je i saborsko povjerenstvo za Agrokor", kazao je Nikola Grmoja.

Nakon što je jučer objavljeno da je tvrtka u kojoj je Ante Ramljak bio direktor danas zarađuje tjedno 243 tisuće kuna za konzultantski posao u - Agrokoru, o svemu se oglasio istaknuti mostovac Nikola Grmoja.

"Mislim da se tu radi o klasičnom sukobu interesa. Ante Ramljak nadzire sve poslove. Znamo tko je novi gazda u Agrokoru, čovjek koji je zamijenio Ivicu Todorića i obitelj Todorić, a to je Ante Ramljak, uz blagoslov Vlade i ministrice Martine Dalić. To nije prvi slučaj, imamo ga u Agrokoru, ali i u drugim slučajevima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko prikrivanja kriminala u Agrokoru Šeks: "Grmojine optužbe protiv mene su idiotizam prve vrste" Slika nije dostupna Druga zaredom u dva dana Todorić se oglasio nakon što je istraga protiv njega postala pravomoćna: "Što se skriva u Hong Kongu?"

Vidimo da se Dalić nalazila s osumnjičenicima u aferi Agrokor, a vidimo da se ništa ne događa, da oni pokušavaju maknuti te teme iz fokusa javnosti. Izgašeno je i saborsko povjerenstvo za Agrokor. Mi ćemo i dalje nastojati da se ta situacija u Agrokoru, koja je jako netransparentna, razriješi. U interesu je svima da dođe do nagodbe", kazao je Grmoja za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene