Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'neka se povuče'

Nikola Grmoja: Tomislav Karamarko je kriv za sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja za sve optužuje Tomislava Karamarka.

Reporterka Nove TV, Paula Klaić Saulačić, razgovarala je s glasnogovornikom Mosta Nikolom Grmojom. Njegov zaključak je - Tomislav Karamarko kriv je za sve. ' Jasno je da je prvi potpredsjednik Vlade onaj koji je odgovoran za ovu aferu koja se dogodila. I Most ostaje pri tom stavu, ali gospodin Petrov je danas pokazao da mu ništa ne znači mjesto potpredsjednika Vlade i da je spreman otići u saborske klupe ako je to u interesu Hrvatske', rekao je Grmoja.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

Grmoja nije siguran je li moguće bilo kakvo preslagivanje unutar Sabora. 'Ako bi se to dogodilo ja ne vjerujem da bi ta vlada dugo trajalo i bila bi opterećena jednim velikim teretom toga da su stranke i manjinci odlučili o sastavu nove vladajuće većine', drži Grmoja.

Rješenje za ovu pat poziciju je, kaže, vrlo jednostavno. 'Mi smo rekli rekao je to i gospodin Orešković da se gospodin Karamarko povuče s tog mjesta ako mu je Hrvatska iznad svega kako često voli govoriti', kaže Grmoja i dodaje kako premijer Orešković i dalje ima povjerenje Mosta.

A zašto je onda premijer tražio ostavku oba potpredsjednika Vlade. 'Premijer ovim valjda želio poslati poruku da ne želi na bilo koji način oštetiti HDZ kao stranku i mislim da je gospodinu Karamarku ponudio jedan častan uzmak, da ne traži MOST od njega ostavku nego on kao premijer traži ostavku i od gospodina Karamarka i gospodina Petrova.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene