Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izjave Plenkovića

Nikola Grmoja: "Most nema problema s dnevnicama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja kazao je, komentirajući izjavu premijera Andreja Plenkovića da postoje novi dokazi o isplati dnevnica u mandatu Zorana Milanovića ali i kasnije, kako ne poznaje činjenice oko istrage te kako mu se nameće jedini logični zaključak da je riječ o nekom od zaposlenika iz Ureda za opće poslove Sabora i Vlade.

"Ne znam što se zaista dogodilo. Ne poznajem činjenice oko istrage, a na konferenciji za novinare premijera Andraje Plenkovića i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana nije ništa određeno i konkretno rečeno. Jedini logični zaključak koji mi se nameće je da je riječ o nekome od zaposlenika Ureda za opće poslove Vlade i Sabora", rekao je Grmoja Hini.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Most s tim, ističe Grmoja, nema problema.

"Božo Petrov nije imao kartice, dnevnice... pa mi s time nemamo problema", rekao je Grmoja.

Napomenuo je i kako se Most zalagao da isplate idu preko žiro računa.

Premijer Plenković izjavio je kako postoji još niz drugih slučajeva nepravilnosti i nezakonitosti glede putnih naloga izdanih u Vladi u prošlom vremenu, zbog čega je od glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i zatražio da preuzme taj slučaj. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene