Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijela zemlja navija za Vatrene

'Nije mene mati rodila, da bi nas Meksiko dobija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijela zemlja navija za Vatrene, a pjesmom ih bodre i mališani u vrtićima. Dobro znaju protiv koga Hrvatska igra.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je utakmica odluke u brazilskom Resifeu! Samo nas pobjeda protiv Meksika vodi u drugi krug. Cijela je Hrvatska u crveno-bijelim motivima i navija za Vatrene.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

I mališani u jednom dječjem vrtiću - Vatrene bodre pjesmom.  Obojali su lice, obukli navijačke majice, jer dobro znaju protiv koga Hrvatska igra.

'Meksiko je jak, ima puno dobrih talenata, kaže Marko i dodaje: Hrvatska isto ima  dosta, ja sam mislio da nema, pa mi je tata rekao'. I oni će spremni za utakmicu – neki će, kažu, navijati 'uredno', a neki će se derati.

FOTO - SVE ZA KARTE : Da, navijači su bili spremni napraviti i OVO!

'Hrvatska je najbolja i ona će pobijedit, kažu jedna od djevojčica. Neki predviđaju rezultat 10:0, a drugi 8:0 za Hrvatsku.

'Nije mene mati rodila, da bi nas Meksiko dobija...', pjevaju navijači.

Nogometnoj groznici nije odolio ni Danijel Režan iz Bibinja. Nitko kao on, na originalan način, nije oslikao svoj automobil. Iako su i drugi pokušavali.

'Kad je utakmica dodam još zastavica, dres obučem', kaže jedan navijač.

Tko nema u čemu - požurio je u kupovinu. U jednom frizerskom salonu - i mušterije imaju posebne želje.

'Traže me kockice, traže crtice, svašta', kaže frizer Zoran. Nitko ne sumnja da će Hrvatska nadigrati Meksikance. 'Nemaju šanse ni u ludilu', tvrdi jedan navijač.

Na gradilištu teško da mogu misliti na radove. Jedva su dočekali kraj radnog
vremena. Glavni projektant na osnovnoj školi koju grade - Meksikanac je sa zagorskom adresom. Zaljubio se, ali je hrvatski teško svladao.

FOTO Ljepotice SP-a: Od njih zastaje dah, koja vam je najljepša?

'Ja sam se namučio ovih sedam godina, padeži su katastrofa. Nisam mog'o čvrčak', kaže arhiekt Erick Velasco Farrera. I on željno iščekuje prvi sučev zvižduk. No, doći na posao neće mu biti svejedno, šali se.

'Ako pobijedimo, ja ću dobiti batine, nema veze, uzet ću mačetu, pa ćemo se branit', kaže.

Mnogi su se danas zagrnuli 'kockicama', pa su i očekivanjima - optimistični. Dobro znaju, kažu - da Nikini dečki igraju u pobjedničkom timu. 'Dva nula k'0 kuća', predviđanja su jednog navijača. A to priželjkuje cijela Hrvatska!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene