Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S oduševljenjem

Nezavisni sindikat MUP-a podupire ministra Ostojića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni sindikat djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske s oduševljenjem je dočekao da ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić prestane biti bespogovorni provoditelj naloga Vlade RH i javno se zauzme za interes MUP-a i Ravnateljstva policija te zato ministru pruža punu potporu, priopćeno je danas iz sindikata.

Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a podsjeća kako se na jučerašnjoj sjednici Vlade ministar Ranko Ostojić usprotivio odredbama dvaju zakonskih prijedloga koji bi, kako smatra sindikat, nedvojbeno stvorili dodatne obveze i troškove MUP-u.

Sindikat smatra kako je takav stav ministra Ostojića jedino što je mogao učiniti te napominje da ministar u Vladi treba provoditi zacrtanu politiku, ali i zaštititi interes svoga ministarstva i svih njegovih zaposlenika.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

>> Ostojić protiv prijedloga zakona; Milanović: Trebali ste mi to reći prije sjednice

S obzirom na rezanje troškova u svim ministarstvima, sindikat ističe kako projekcija proračuna za 2013. jasno ukazuje na potrebnu dodatnoga smanjenja rashoda te je po njihovu mišljenju povećanje obveza i poslova policije u takvom okružju neprihvatljivo i nemoguće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene