Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomažu joj pčele

Nezaposlena magistrica agronomije dosjetila se kako do posla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaže se vrijedan kao pčela – nezaposlena je magistrica agronomije shvatila da su pčele najbolji mogući zaposlenici i angažirala ih da joj proizvode kozmetiku. U godinu dana Gordana i pčele napravile su 2000 krema.

'Moj prvi doticaj s pčelama bio je u sklopu znanstvenog pokusa na fakultetu, da traže mine', rekla je pčelarka Gordana Hegić. Nakon toga su se jednostavno zaljubile.

>> Pčele zaustavile promet na autocesti

Pročitajte i ovo Ilustracija Može biti opasno Sve mlađa djeca koriste kozmetiku protiv starenja: Dermatolozi upozoravaju roditelje Ilustracija Mikroplastika na udaru Odzvonilo šljokicama u kozmetici i raznim sjajilima: Trgovci spremaju akcijske prodaje

Nakon fakulteta bila je četiri godine na Zavodu za zapošljavanje. Čovjek može i kukati, biti mu strašno teško, nikoga ne zanima u tom trenutku pa kad već ima tisuće vrijednih radnika i svoju prirodnu tvornicu, trebala je još jednu koja bi joj miješala propolis, vosak i med.

'Malo sam bila skeptična kako će se to prodavat. Puno je teže prodati nego napraviti', rekla je Vlasta Pojatina, vlasnica tvornice kozmetičkih proizvoda te dodala da su joj proizveli oko 2.000 komada.

Proizvode testira prvenstveno na sebi, a za godinu su dana sve prodali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene