Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odredili dežurne za hitne intervencije

Nezadovoljni splitski taksisti započeli prosvjed

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski taksisti su pred zgradom Banovine, gdje je u tijeku sjednica Gradskog vijeća, počeli prosvjed.

Nezadovoljni su nedavnom odlukom gradskog vijeća o autotaksi prijevozu, točnije smanjenju cijena taksi usluga u Splitu za 40 posto te povećanju broja taksista.

Pročitajte i ovo Marlene Engelhorn Želi platiti i porez! Naslijedila 25 milijuna eura pa ih odlučila razdijeliti: "Moć i bogatstvo nisam ničime zaradila" Petrinja - 1 Banovina tri godine od potresa Satima bila zarobljena ispod ruševina: "U snovima opet proživljavam scene, a hvata me jeza da ćemo se vratiti u tu zgradu"

Nezadovoljni splitski taksisti traže da ih primi gradonačelnik Željko Kerum. Najavili su i da bi im se trebali pridružiti i taksisti iz okolnih mjesta i gradova među kojima i oni iz Trogira i Kaštela, te Podstrane.

Taksisti tvrde kako ni oni nemaju dosta posla pa smatraju da nije potrebno dovesti nove taksiste. Odlukom gradskog vijeća grad bi trebao dodijeliti novih 38 koncesija.

>> Zagreb: Nakon dva dana prekinut štrajk taksista

Unatoč današnjem prosvjedu odredili su između sebe nekolicinu taksista koji besplatno prevoze građane kojima je potrebna hitna intervencija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene