Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Van iz parka

New York: Policija izbacuje prosvjednike s Wall Streeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija za suzbijanje nereda počela je u utorak ujutro izbacivati prosvjednika pokreta "Zauzmi Wall Street" iz parka Zuccotti, financijske četvrti New Yorka, javlja Reuters i podsjeća da su prosvjednici tamo utaboreni od rujna.

Ured gradonačelnika Michaela Bloomberga priopćio je da prosvjednici moraju 'privremeno napustiti' park i ukloniti svoje šatore i cerade.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Prosvjednici su kazali da je stotine policajaca na terenu i da je izbacivanje prosvjednika iz parka u tijeku. Gradske vlasti tvrde da će se prosvjednici moći vratiti nakon što se park očisti.

Prosvjednici su počeli kampirati u Zuccotti parku 17. rujna kako bi kontinuirano izrazili svoje nezadovoljstvo financijskim sustavom koji ide na ruku bogatima i korporacijama. Policija je priopćila da su im gradske vlasti naložile izbacivanje prosvjednika iz parka jer njihova stalna prisutnost predstavlja rizik po sigurnost. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene