Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ledeno osvježenje

STIGLO NEVRIJEME Tuča veličine oraha poharala Međimurje u 10 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 16 sati dijelove Međimurja pogodilo je nevrijeme.

Ako imate snimke nevremena, šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr. Pritom vodite računa da sebe ne dovodite u opasnost!
Najavljeno nevrijeme u srijedu oko 16 sati pogodilo je dio Međimurja. Desetak minuta padala je tuča veličine šake.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Hrvatsku je, podsjetimo, pogodio toplinski val, a temperature se penju debelo iznad 30 stupnjeva Celzijevih. Mnogi se žale na nepodnošljive vrućine, ali za kraj dana najavljeno je naoblačenje, a zatim i pljuskovi i grmljavina, te osjetan pad temperature.  U neke dijelove zemlje osvježenje je već stiglo.

Pripremite se na grmljavinsko nevrijeme, temperature niže i za 10 stupnjeva

Kako javlja Meteo.hr, četvrtak će u Dalmaciji biti pretežno sunčan. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu bit će djelomice sunčano, no još u noći i ujutro oblačnije, ponegdje uz malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena, na sjevernom dijelu mjestimice i jaka bura, a poslijepodne u Dalmaciji umjeren sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka uglavnom će se kretati od 14 do 19, na Jadranu od 20 do 25 stupnjeva Celzijevih, a najviša dnevna između 24 i 29, u Dalmaciji i na otocima do 35 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene