Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije i snimke čitatelja

Nevrijeme na Sjevernom Jadranu: Pogledajte pijavice koje su harale obalom i morem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dugog toplog ljeta, kiša, vjetar i znatno niže temperature zavladale su dijelom Jadrana i kontinentalne Hrvatske. Nevrijeme na sjeveru Jadrana stvaralo je pijavice tijekom dana.

Jučer u poslijepodnevnim satima, nevrijeme koje je zahvatilo sjeverozapadni dio Hrvatske stvorilo je i pijavicu između Rijeke i Opatije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Pijavicu su mobitelom snimila dvojica naših čitatelja oko 15.30 sati. 'Preuzimavši smjenu u Mirage baru u Rijeci (caffe bar iznad riječkih bazena) ugledao sam pijavicu koja se spustila iznad Opatije. Jako rijetko viđeni prizor je trajao 10-ak minuta. Nakon toga se pijavica povukla a nepoznato mi je da li ima veće štete', rekao je za Dnevnik.hr Dejan Dasović.

Ranije jutros, oko 7:30 sati jedan naš čitatelj snimio je pijavicu kod Lošinja i kamerom, a Ivan Jerolimić svoje je fotografije pijavice kod Lošinja objavio na Facebooku. Tijekom dana čitateljica Samanta Petruša poslala nam je i fotografiju pijavice kod Splita.

Građanima Rijeke kiša i nevrijeme danas su zadavali muke u prometu, a nevrijeme je vodom napunilo i mnoge podrume na otoku Krku pa su morali intervenirati i vatrogasci.

Jaka kiša počela je padati i u Zagrebu i u Karlovcu. Jače pogoršanje vremena popraćeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom koje je već zahvatilo najzapadnije krajeve do kraja dana proširit će se na cijelu zemlju.

Fotografije i video snimke nevremena u vašem kraju šaljite nam na mail adresu: moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene