Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevrijeme s pijavicom poharalo područje Slatine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako olujno nevrijeme praćeno vjetrom, kišom i tučom zahvatilo je Slatinu danas oko 15 sati, pri čemu je snažan vjetar lomio grane, rušio stabla i nosio krovove kuća.

U jednom trenutku nastala je i pijavica, vjetar je srušio dalekovode pa je slatinski HEP zbog sigurnosnih razlog u dijelu grada obustavio distribuciju električne energije i
plina.

Pročitajte i ovo Velika šteta nakon oluje u Argentini oluja odnijela i više života VIDEO Nevjerojatna snaga prirode: Vjetar okretao avion na aerodromu kao da je igračka Slika nije dostupna u gorju pao snijeg VIDEO Olujni vjetar uzrokovao niz problema: Razvaljen mol, potopljena plaža i nasukani čamci...

Po informacijama Županijskog centra 112, u slatinskim ulicama
Vladimira Nazora i Matije Gupca te u dijelu naselja Sladojevci vjetar je između 15.17 sati i 15.25 sati odnio krovove na dvadesetak kuća, prouzročivši veliku materijalnu štetu. Ozlijeđenih nije bilo.

Na teren su odmah izašle dežurne ekipe Policijske postaje Slatina, Javne vatrogasne postrojbe, HEP-a i područnog ureda za zaštitu i spašavanje.

Područje pogođeno nevremenom obišao je gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš koji je za 20 sati sazvao izvanrednu sjednicu Gradskog poglavarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene