Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevrijeme poharalo karlovačko područje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme zahvatilo je poslijepodne Karlovačku županiju. Olujni je vjetar čupao stabla i nosio krovove i prevrtao, a građani su upozoreni da ne izlaze iz svojih domova. Oko 21,30 nevrijeme, praćeno kišom i grmljavinom, ponovno je zahvatilo Karlovac.

Prema prvim informacijama u nevremenu nije bilo ozlijeđenih.  

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Ilustracija Ima ozlijeđenih Snažna oluja hara Njemačkom: Stabla padala po cesti i tračnicama, 2000 ljudi ostalo zarobljeno na kolodvoru

Nastale štete još nisu procijenjene.

Zbog porušenih stabala nastala je gužva na prometnicama, a građani su upozoreni da ne napuštaju zatvorene prostorije.

Večeras je u karlovačkom Gradskom poglavarstvu održan hitan sastanak Zapovjedništva zaštite i spašavanja Grada Karlovca. Gradonačelnik Damir Jelić i njegovi zamjenici Josip Zaborski i Igor Horvat izvijestili su kako za sada nema elemenata za proglašavanje stanja elementarne nepogode. 

Interventne službe su na terenu i spremne su za uklanjanje posljedica.

Najveće su štete na krovovima kuća u naseljima Gornje Mekušje, Sajevac i Kamensko, te na jednom objektu u naselju Hrnetić-Novakima.

Zbog nevremena pojedini dijelovi Županije bili su bez struje. Službe HEP-a otklanjaju kvarove kako bi struju što prije dobila područja gdje je opskrba zbog kidanja žica u prekidu, najviše u Karlovcu, Dugoj Resi i Vojniću. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene