Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevrijeme rušilo stabla u Zagrebu i okolici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu i okolici sinoć je uslijed jakog nevremena praćenog kišom i vjetrom srušeno nekoliko stabala pri čemu je bilo i oštećenih vozila, a radi uklanjanja stabala intervenirali su u više navrata iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, izvijestio je Državni centar 112.

Iz ZET-a su izvijestili da je na Savskoj cesti, kod Ciboninog tornja, nakratko bio prekinut tramvajski promet kad je tijekom nevremena pukla žica gornjeg voda tramvaja i u padu oštetila osobni automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ima ozlijeđenih Snažna oluja hara Njemačkom: Stabla padala po cesti i tračnicama, 2000 ljudi ostalo zarobljeno na kolodvoru Screenshot Oluja poharala Srbiju VIDEO Zastrašujući video: Vjetar odnio krov s kuće i rušio stupove - "Ne izlazite i ne puštajte djecu van"

Državni centar 112 navodi i kako je u Gradiškom Pavlovcu kod Vrbovca izbio požar uslijed udara groma u hrast. Olujno nevrijeme u Rakovom potoku kod Samobora je srušilo nekoliko stabala pri čemu su pokidani i električni vodovovi, a dva drveta srušila su se i u mjestu Hrebinec kod Dugog Sela.

Nevrijeme je uzrokovalo poremećaj u opskrbi električnom energijom u naseljima Brezovica, Demerje, Horvati, Mlaka, Mićevec, Rakov potok i Obrež, gdje je intervenirao pogon Elektre Klara nakon čega su naselja ponovno dobila struju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene