Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident pokraj Šibenika

Nevjerojatno! Gliserom se s mora zaletio 10 metara na kopno i udario u automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U turističkom naselju Jadrija kod Šibenika dogodio se nesvakidašnji incident. Hrvatski državljanin je izgubio kontrolu nad gliserom te s mora završio na kopnu udarivši pritom u parkirani automobil.

Oko 18:15 sati u naselju Jadrija kod Šibenika čovjek je gliserom s mora izletio 10 metara na kopno. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je bio pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,16 promila alkohola u krvi. Nakon što je s mora završio na kopnu, udario je u parkirani automobil i na sreću nitko nije stradao. Pričinjena je samo materijalna šteta na gliseru i automobilu.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

Prava je sreća što nema ozlijeđenih jer je gliser prošao plažom na kojoj su se nalazili kupači.

Iz PU šibensko-kninske rekli su nam kako je vozač glisera trenutno u policijskoj postaji na ispitivanju te kako je u tijeku očevid.

Ovo nije prvi ovogodišnji incident s gliserom. Riječ je o čak trećem incidentu samo ovog mjeseca. Podsjetimo, prije desetak dana je njemački turist poginuo u naletu glisera kod Makarske, a kod Crikvenice su se prije tri dana sudarili gliser i turistički brod te su ozlijeđene tri osobe.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene