Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident pokraj Šibenika

Nevjerojatno! Gliserom se s mora zaletio 10 metara na kopno i udario u automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U turističkom naselju Jadrija kod Šibenika dogodio se nesvakidašnji incident. Hrvatski državljanin je izgubio kontrolu nad gliserom te s mora završio na kopnu udarivši pritom u parkirani automobil.

Oko 18:15 sati u naselju Jadrija kod Šibenika čovjek je gliserom s mora izletio 10 metara na kopno. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je bio pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,16 promila alkohola u krvi. Nakon što je s mora završio na kopnu, udario je u parkirani automobil i na sreću nitko nije stradao. Pričinjena je samo materijalna šteta na gliseru i automobilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Rovišću U sudaru kamiona i automobila poginuo muškarac: Cesta zatvorena za promet Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila

Prava je sreća što nema ozlijeđenih jer je gliser prošao plažom na kojoj su se nalazili kupači.

Iz PU šibensko-kninske rekli su nam kako je vozač glisera trenutno u policijskoj postaji na ispitivanju te kako je u tijeku očevid.

Ovo nije prvi ovogodišnji incident s gliserom. Riječ je o čak trećem incidentu samo ovog mjeseca. Podsjetimo, prije desetak dana je njemački turist poginuo u naletu glisera kod Makarske, a kod Crikvenice su se prije tri dana sudarili gliser i turistički brod te su ozlijeđene tri osobe.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene