Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na ušću rijeke Karašice

NEVJEROJATNA SNIMKA Ledena Drava doslovno odnijela kućicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog izrazito niskih temperatura i pojave leda na Dunavu, Lučka kapetanija Vukovar odlučila je obustaviti plovidbu za sva plovila na području nadležnosti te kapetanije, sve do stvaranja uvjeta za sigurnu plovidbu.

Po riječima dežurnog službenika u Lučkoj kapetaniji Vukovar, zabrana plovidbe odnosi se na cijeli tok Dunava kroz Republiku Hrvatsku, od Batine do Iloka.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Slika nije dostupna Roditelji se žale Profesor vodio djecu usred zime na zaleđen Dunav

"Srbija je već proglasila zabranu plovidbom Dunavom kroz svoje područje, a mi smo to učinili u ponedjeljak u 12 sati", rečeno je Hini.

Razlog zabrane plovidbe je niski vodostaj Dunava te led koji je po procjeni vukovarske Lučke kapetanije, prekrio 30-ak posto površine te druge po veličini europske rijeke koja kroz Hrvatsku protječe u dužini od 188 kilometara.

Na Dravi, točnije na na ušću rijeke Karašice, kamere su snimile trenutak kada je ledena rijeka doslovce odnijela jednu kuću.

"Kućica sa ušća Karašice u Dravu ! Tko poznaje vlasnika neka mu javi! Mislim da se preziva Farkaš",objavila je Facebook stranica Udičarskog doma. (Hina/D.I.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene