Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljna anketom

Nevenka Bečić: Grubišić je već izdao, pa će izdati ponovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema preliminarnim rezultatima istraživanja, koje su proveli studenti solitskog Sveučilišta, don Ivan Grubišić zasad vodi u dvije utrke - za gradonačelnika Splita i za župana Splitsko-dalmatinske županije.

Saborska zastupnica, poznatija kao sestra splitskog gradonačelnika Željka Keruma i predsjednica tamošnjeg Gradskog vijeća Nevenka Bečić komentirala je anketu, koja  don Ivana Grubišića stavlja na vodeću poziciju za mjesto budućeg čelnika grada pod Marijanom. 'Tko jednom izda, izdat će ponovo. On je bio u braku s Crkvom, napustio ju je, dakle izdao', rekla je Bečić.

Pročitajte i ovo Marin Miletić i Marija Selak Raspudić Anketa Dnevnika Nove TV Na čijoj ste strani po pitanju raskola u Mostu? Pogledajte kako ste glasali Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

Grubišić još nije donio konačnu odluku o tome hoće li biti kandidat za splitskog gradonačelnika ili župana, rekao je novinarima u Saboru dodavši kako sve ovisi o tome hoće li naći dovoljno kvalitetan tim za vođenje Splita, jer ' grad je u takvoj situaciji, koju je teško popraviti.'

>> EKSKLUZIVNO ISTRAŽIVANJE Doznajte koga Splićani žele za gradonačelnika

Drugoplasirana je u istraživanju HGS-ova disidentica Anđelka Visković, dok je na trećem mjestu aktualni gradonačelnik Željko Kerum. Na pitanje o budućem splitsko-dalmatinskom županu najviše se anketiranih građana odlučilo za don Ivana Grubišića, kojeg slijede dvojica HDZ-ovaca - aktualni župan Ante Sanader 811,3 posto) i načelnik Dugopolja i predsjednik HDZ-ovog Odbora za gospodarstvo Zlatko Ževrnja (10,6 posto). Na četvrto mjesto plasirao se pak aktualni ministar uprave Arsen Bauk.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene