Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji prizor

Pogledajte koliki je bor iščupala bura na Rabu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura koja je danas puhala nije stvarala teškoće samo na prometnicama.

Ispred hotela Padova na otoku Rabu, puhala je toliko jaka bura da je iz betona iščupala bor. Začuđeni građani nesvakidašnji su prizor snimili i fotografiju poslali u redakciju Dnevnik.hr-a. Nema informacija o ozlijeđenima.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo Rab šokiran 26-godišnjak šakama umlatio do smrti drugog pacijenta: Policija objavila detalje zločina u bolnici Psihijatrijska bolnica na Rabu Očevid u tijeku Zločin u bolnici na hrvatskom otoku: Pacijent ga pretukao do smrti

>> Pogledajte zastrašujuće vremenske uvjete u kojima je izletio nagibni vlak

No, nisu samo oni bili uznemireni situacijama koje je izazivala bura. I putnici vlaka koji je prometovao na relaciji Split-Zagreb zbog jakog su vjetra imali problema, kada je vlak iskočio iz tračnica. Srećom nitko nije ozlijeđen.

>> Velike teškoće u prometu zbog snijega i jako bure

U ovom su trenutku zbog bure za sav promet zatvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistala na dionici Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena (D8), izvijestio je Hrvatski autoklub. U prekidu su i neke trajektne linije te sve katamaranske linije na riječkom području.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene