Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko podne

Nestali Zadranin Boris Šarunić pronađen živ i zdrav na području Šibenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Šarunić, koji je nestao u četvrtak, nakon što je odveo dijete u vrtić, pronađen je živ i zdrav na šibenskom području.

Kako doznajemo od glasnogovornika PU zadarske, Borisa Šarunića policija je pronašla na području grada Šibenika živog i zdravog, no više detalja od toga u policiji nisu htjeli reći. Šarunić je pronađen oko podne.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Podjestimo, 31- godišnji Boris Šarunić iz Zadra u četvrtak ujutro odveo je dijete u vrtić, sjeo u automobil i netragom nestao. Njegova obitelj je o nestanku obavijestila policiju te kažu da nije bilo razloga zbog kojeg bi Boris otišao od kuće.

'Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više nije upaljen', ispričala je Borisova supruga za Jutarnji list.

'Pretražila sam cijelu kuću da nije ostavio neku poruku. Ništa iz kuće nije uzeo sa sobom. Ne znam što da više mislim. Posljednjih dana bio je zamišljen, no razlog je bilo nemoguće doznati od njega', rekla je njegova je supruga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene