Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se to događa?

U tjedan dana nestalo čak 6 tinejdžera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U proteklih tjedan dana nestalo je šestero tinejdžera iz Rijeke, Bedekovčine, Osijeka i Malog Lošinja.

Na stranici Nestali.hr svakodnovno se pojavljuju podaci o nestalim osobama, u posljednje vrijeme najviše tinejdžera. Prije dva dana nestalo je dvoje tinejdžera iz Rijeke, šesnaestogodišnja Morena Uzelac i sedamnaestogodišnji Afrim Riza. Morena je visoka je 165 cm, ima tamnoplavu kosu i kestenjaste oči. Posljednji put je viđena u zlatnožutom skafanderu, visokim crnim tenisicama i svijetlo plavim trapericama. Afrim je visok 171 cm,  ima crnu kosu i tamne oči.

Pročitajte i ovo Nikola Gračak Nije došao po dijete u vrtić Očajna sestra nestalog Nikole obratila se javnosti: "Bez obzira na to koliko se nevažna činila..." Oglasio se NENO alarm - 5 NENO alarm Prvi put aktiviran sustav za najteže slučajeve nestanka djece: Ovo su ključni koraci

>> Traga se za čak 2.499 nestalih osoba

Isti dan nestala je i sedamnaestogodišnja Mateja Rogošić iz Bedekovčine, a dan ranije u Malom Lošinju nestao je, također sedamnaestogodišnji Petar Andrijević. Mateja ima ravnu riđu kosub i kestenjaste oči, te je visoka 167 cm. Petar ima smeđu kosu i smeđe oči, te naušnisu u lijevom uhu.

10. travnja u Osijeku je nestao petnaestogodišnji Karlo Mandić, a dan kasnije i sedamnaestogodišnji Zvonimir Stojanović. Karlo je visok 162 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje građe, a Zvonimir je je visok 172 cm, ima crnu kosu i plave oči te je također srednje tjelesne građe.

Policija građane da ukoliko imaju kakve informacije o nestalim osobama da ih odmah kontaktirate.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene