Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen u hotelu u Zadru

Pronađen Australac: Zbog zavjeta pješačio do Zadra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekinuta je potraga za nestalim australskim Hrvatom Medanićem.

Potraga za australskim Hrvatom Krunoslavom K. Medanićem (1970), iz Cavtata, je prekinuta budući je danas oko podne pronađen u Zadru gdje su djelatnici Policijske uprave zadarske s istim obavili potreban razgovor, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Pročitajte i ovo Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti" Nova dionica za brzu cestu - 6 Doznaje Dnevnik Nove TV "Ovo je pokazatelj da građani mogu utjecati na projekte": Hrvatske ceste odustaju od planirane dionice brze ceste Dubrovnik - Zračna luka Čilipi

>> Apel za pomoć: Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

Policija zahvaljuje građanima koji su se obraćali policiji vezano za ovaj nestanak, a informacije gdje je sve proveo posljednja četiri dana policija još ne objavljuje.

Neslužbeno saznajemo kako je Ken pješačio iz Dubrovnika do Zadra jer se zavjetovao Gospi. Policija ga je pronašla danas oko podne u hotelu Bastion, te su ga pustili nakon obavljenog razgovora kada su vidjeli da je s njim sve u redu.

Treba li Australcu naplatiti potragu za njim?

  • Da
  • Ne
  • Nikako
  • Ne znam

Ukupno glasova:


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene