Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intenzivna potraga

Nestala maloljetna Antonija, policija traži pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za maloljetnom Antonijom Zupanc, rođenom 26. prosinca 1999. godine, s prijavljenim prebivalištem u Rijeci, koja se u mjestu Mošćenica, grad Petrinja, u nepoznatom smjeru udaljila s adrese na kojoj je s majkom bila u posjeti.

Antonija Zupanc srednje je tjelesne građe, visoka oko 170 cm, duže crne kose, slabovidna i nema desno oko, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bordo crvenu duksericu s kapuljačom, tamno smeđe "Adidas" tajice s roza crtama i zelene "Nike" tenisice, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Nestao Luka Stepišnik policija treba pomoć Nestao 25-godišnji Slovenac, posljednji puta viđen u Hrvatskoj Nestala Snježana Doničar Zadravec U bolnici Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju, slijedi sudska obdukcija

"Kako do sada poduzete intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Antonije Zupanc, pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, u najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192", poručuju iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene