Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše vrijeme

Nesreća u Italiji: Zrakoplov promašio pistu pa završio na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći nitko nije ozlijeđen.

Teretni zrakoplov promašio je u petak pistu i udario u obližnji kružni tok prilikom slijetanja u zračnu luku u blizini talijanskog grada Bergama, no nema ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Slika nije dostupna Zakoplovna nesreća Istanbul: Luksuzni privatni avion zabio se u pistu i planuo, zatvorena zračna luka Ataturk

 

Zrakoplov B737 400 tvrtke DHL, koji je dolazio iz Pariza, suočio se s poteškoćama sa slijetanjem oko četiri ujutro, objavila je talijanska služba za civilno zrakoplovstvo ENAC u priopćenju.

Pilot i kopilot, jedini putnici zrakoplova, ostali su neozlijeđeni, prenosi ENAC.

Zračna luka Orio al Serio, koju inače koriste niskotarifne putničke aviokompanije i koja je smještena 50 kilometara sjeveroistočno od Milana, bila je zatvorena do sedam ujutro, no promet nije bio regularan još nekoliko sati.

Talijanska agencija za sigurnost leta ANSV u priopćenju je napisala kako su započeli istragu o uzrocima nesreće, te prenose kako je zrakoplov "jako oštećen". (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene