Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

INCIDENT U BOLNICI

Nepoznati muškarac pokušao splitskom ubojici isključiti aparate koji su ga održavali na životu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je prijetio i medicinskom osoblju, negodujući što uopće liječe ubojicu. Riječ je o B. Č., koji je nedavno ubio svoju suprugu te pokušao samoubojstvo.

Na splitskoj neurokirurgiji odnedavno se mogu vidjeti i policajci, koji ondje čuvaju B. Č., Splićanina koji je krajem rujna ubio svoju suprugu Maricu, a potom si hicem u glavu pokušao oduzeti život.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

Po neslužbenim informacijama, prije nekoliko je dana, u vrijeme dok je B. Č. još bio na odjelu za intenzivnu skrb, došlo do incidenta. Naime, jedan je muškarac prijetio da će ubiti B. Č. te htio isključiti aparate koji su ga održavali na životu. Prijetio je i medicinskom osoblju, negodujući što uopće liječe B.Č. uz poruku "što liječite to g...o".

Odmah je pozvana policija, no nepoznati je muškarac u međuvremenu pobjegao. Ipak, procijenjeno je da Čipčiću treba osigurati fizičku zaštitu. Stoga sada 24 sata dnevno ispred njegove sobe sjede djelatnici policije, piše Slobodna Dalmacija.

Brutalno ubojstvo u Splitu zgrozilo je cijelu Hrvatsku. B.Č. je u svoju suprugu pucao iz jurišne puške Zagi, sačekavši je kod gradske tržnice, gdje je prodavala voće i povrće.

Po riječima susjeda žrtva je nedavno došla u njihov kvart živjeti kao podstanar, jer ju je suprug zlostavljao, pa ga je ostavila. Taj je slučaj obiteljskog nasilja bio prijavljen policiji, što je i službeno potvrđeno.

Za nasilje u obitelji B.Č. je bio pravomoćnom presudom kažnjen s 1000 kuna i - pušten na slobodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene