Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovaj put na Krku

Neobični mladenci: Vjenčali se čak 60 puta i svaki put na drugoj lokaciji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekrasan svjetionik Maltempo na Krku imao je danas posebne goste. Mladi Britanci Lisa i Alex tamo su si obećali vječnu ljubav. I ne bi to bilo nimalo neobično da to nisu učinili već 59 puta, na 59 mjesta.

Emocije ni ovoga puta nisu izostale. 'Riječi ceremonije su nas zaista dirnule. Osvrnuli su se na naše putovanje, bilo je nevjerojatno', kazao je Alex. Sve je počelo kao potraga za savršenim mjestom za vjenčanje. Dok ne probaju, zaključili su, ne mogu biti sigurni. 'Sve je ovo nevjerojatno. Nismo ni mogli očekivati da će biti ovako', kazala je Lisa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ode brak u mrak Trajali su koliko i utrka na 100 metara: Mladenci se posvađali tek što su sišli s oltara Slika nije dostupna Bum, tres... Željeli su samo snimku za uspomenu, a onda se dogodilo neočekivano

Iskustva sa svakoga vjenčanja dijele na svojemu blogu. Prošli su pola svijeta pa smo ih pitali mogu li uopće nabrojiti sva svoja vjenčanja. 'Ja sam mogla do 20. vjenčanja, nakon toga baš i ne', kazala je Lisa.

>> Dirljiva fotografija koja je HIT na društvenim mrežama

Najneobičnije od svega jest to da iako su se vjenčali već 60 puta, Lisa i Alex zapravo još nisu u braku. 'Komad papira ne čini razliku. Mi smo se obvezali jedno drugome i to je zapravo brak', kazala je Lisa.

Do pravoga vjenčanja namjeravaju obići još tridesetak lokacija. 'Nakon tri godine putovanja će odabrati destinaciju gdje će se vratiti i zapravo oženiti i vjenčati tako da se nadamo da ćemo to biti mi, Hrvatska, možda i ovaj prostor', kazala je đana Kovačević, organizatorica vjenčanja.

Dvoje ljudi, jedan život - misao je to koja Lisu i Alexa ne vodi samo oko svijeta, već i kroz život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene