Obavijesti Video Pretražite Navigacija
19 godina liječnik

Modni kritičar Nenad Korkut novi glasnogovornik HZZO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nenad Korkut u javnosti je poznatiji kao naš najugledniji modni kritičar, no on je i ortoped, a od sada i glasnogovornik HZZO-a.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje odlučio je novim rukovoditeljem Službe za odnose s javnošću imenovati dr. Nenada Korkuta, priopćeno je iz HZZO-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kirurg radio besplatno Procurili novi detalji o Josipovićevoj operaciji Slika nije dostupna Europsko zdravstvo Doznajte što sve dobivate s europskom zdravstvenom iskaznicom!

Dosadašnja glasnogovornica Renata Turčinov imenovana je na novu dužnost u Službi za međunarodnu suradnju HZZO-a gdje je čekaju poslovi vezani uz pristupanje RH Eurospkoj uniji.

Nenad Korkut mnogima je poznatiji kao modni kritičar, no on je već 19 godina liječnik. Naime Medicinski fakultet u Zagrebu završio je 1992. godine, a poslijediplomski studij iz ortopedije završio je 2003. dok je specijalistički ispit položio tri godine kasnije.

Od 2000. godine radi u OB Karlovac, a od rujna 2011. zaposlen je u Službi za kontrolu Direkcije HZZO-a kao Viši inspektor za medicinske poslove, piše Poslovni.hr.

Uz sve to je i član Hrvatskog udruženja ortopeda i traumatologa, a već godinama jedan je od najuglednijih i najcjenjenijih modnih kritičara. Sada ćemo vidjeti hoće li mu najnoviji posao glasnogovornika utjecati na praćenje najnovijih modnih trendova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene