Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremite kišobrane

Nemojte da vas sunčani početak tjedna zavara, od srijede kiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je ovaj tjedan započeo prekrasnim sunčanim jutrom, takvo se vrijeme, nažalost neće zadržati do kraja tjedna. Još sutra ćemo upijati sunčeve zrake nakon čega će uslijediti razdoblje naoblake i padalina.

Danas će najhladnije biti u Gorskoj Hrvatskoj gdje će se temperature kretati i do -10 stupnjeva. U unutrašnjosti će se temperature dizati i iznad 10 stupnjeva, a na sjevernom Jadranu mjerit će se od 0 do 5, a u Dalmaciji između 3 i 8 stupnjeva. Puhat će umjerena, podno Velebita ujutro mjestimice još i jaka bura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zahlađenje Stiže velika promjena vremena! Upaljeni meteoalarmi - past će obilna kiša, moguć je i snijeg Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

>> VIDEO Pogledajte kišu na Suncu!

Slično vrijeme očekujemo još i u utorak, iako će u unutrašnjosti danju ipak postupno već stizati i novi oblaci. Zapuhat će topao vjetar s juga. U srijedu će biti promjenjivije, no toplije, a u gorju je ponegdje moguća i kiša. U četvrtak će kiše zatim biti i u ostatku kopnenog područja.

I na Jadran će se u utorak već polako navlačiti novi oblaci. Kišu očekujemo u srijedu, a oborina u četvrtak ponegdje može biti i obilnija. Jačat će jugo koje sredinom te u drugoj polovici tjedna može biti i olujno. Zadržat će se razmjerno toplo, iako ne kao što će uz sunčano vrijeme to biti danas i sutra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene