Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko Milanoviću

'Slučajni premijer jedne slučajne Vlade nema pravo tako nešto izgovarati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se tjednima nije izjašnjavao o gorućim problemila u državi, sinoć je tiskovnu konferenciju u Dubrovniku sazvao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Tomislav karamarko konferenciju nije sazvao da bi govorio o gospodarskom stanju u državi, kao trenutačno najvećem problemu, nego o potrebi izjednačavanja žrtava totalitarnih režima. Novinare je ipak zanimalo i njegovo tumačenje jučerašnje izjave predsjednika Vlade o Hrvatskoj kao slučajnoj državi.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

'Slučajni premijer jedne slučajne Vlade u ovoj državi, iako je to tako, nema pravo tako nešto izgovarati. Hrvatska nije slučajna država, hrvatski narod stoljećima priželjkuje svoju državu i za tu državu je palo puno života. Neka gospodin premijer pogleda u oči obiteljima svih koji su poginuli za Hrvatsku i neka još jednom ponovi tu svoju rečenicu', rekao je Karamarko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene