Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef HDZ-a:

'Ne uđe li Hrvatska u srpnju u EU, bit će to milenijska odgovornost ove Vlade'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se nakon dvodnevnog skupa u Opatiji na situaciju sa Slovenijom.

Tomislav Karamarko je rekao da je premijer Milanović odavno trebao riješiti pitanje Ljubljanske banke, a ne pet mjeseci prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

>> Hrvatska od 1. srpnja u EU? Sve ovisi o Sloveniji...

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Helikopter Mi-171Sh Nakon snažnog nevremena Sloveniji dolazi pomoć iz Hrvatske: Poslan helikopter s osmero pripadnika ratnog zrakoplovstva

'Ako Hrvatska ne uđe u EU 1.srpnja, to će biti povijesna odgovornost ove Vlade, milenijska odgovornost', rekao je.

Inače, zatvoreni skup najviših tijela HDZ-a na kome političko vodstvo stranke raspravlja o pripremi i provedbi predstojećih lokalnih izbora nastavljen je danas u Opatiji plenarnim temama: o ustroju, organizaciji i načinu rada Izvršnog izbornog stožera za lokalne izbore, o umijeću uvjerljivog javnog nastupa te o etici i politici.

U dvodnevnoj klauzuri sudjeluje 250 članova najviših tijela stranke - Predsjedništva HDZ-a, Središnjeg odbora, Nadzornog odbora, Mladeži HDZ-a, Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, članovi Kluba utemeljitelja „dr. Franjo Tuđman“ te saborski zastupnici, predsjednici Odbora HDZ-a i članovi izbornih stožera.

Na dvodnevnom zatvorenom skupu HDZ-a raspravlja se o pripremi i provedbi predstojećih lokalnih izbora, definiranju izborne strategije, izbornom sloganu te o smjernicama političkog marketinga, a Karamarko je novinarima jučer kazao da je smisao klauzure HDZ-a homogenizacija stranke te da će u fokusu interesa biti gospodarski program stranke i gospodarska situacija u zemlji. (S.T.K./ Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene