Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nick Vujičić s djecom

'Ne samo da hodam, nego skačem, plivam, igram golf!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čudo od čovjeka kako su ga prozvali, rođen je bez ruku i nogu, a danas je jedan od najboljih motivacijskih govornika u svijetu. Ukratko je to opis 28-godišnjeg Nicka Vujičića koji ovih dana gostuje u Hrvatskoj.

Pokazao je cijelom svijetu da su ograničenja samo u našim glavama. Nakon Zagreba, posjetio je i Rijeku, gdje se susreo s petstotinjak djece, koja su za njega imala zanimljiva pitanja.

Pročitajte i ovo Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave" Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje"

Zapljeskali su mu svom snagom. Nick upravo djeci rado predaje, jer mu je i samom to razdoblje bilo najteže. Želi da znaju kako će u životu biti padova, ali treba znati i ustati. Pa iako mu nisu davali šansu za život, osim u nekoj instituciji, Nick je snagom volje pokazao da tako ne mora biti. Danas može gotovo sve.

>> Prepunu dvoranu pozdravio je na hrvatskom i dobio dres 'kockastih'!

'Ne samo da hodam, nego skačem, plivam, igram golf, ribarim, surfam, ronim. Skočio sam i s padobranom. Bilo je malo strašno, dlanovi su mi se znojili', rekao je Nick djeci.

Kako pere zube, tušira se, pliva. Djecu su zanimale sve pojedinosti, ali i one najintimnije, poput toga kako je upoznao suprugu. 'Pogledao sam je u oči, ona je pogledala mene i to je bilo to!', kazao je Nick. Ove godine su se vjenčali i čekaju sina. Nick Vujičić doista je čovjek koji ljudima najbolje može prenijeti nadu u sutra.

'Mislim da je ovo bilo super, ako bi jedan drugoga zagrlili', zaključio je Nick svoj nastup s djecom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene