Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javljanje uživo iz Vatikana

Ne propustite specijal o papi Ivanu Pavlu II

Informativni program Nove TV donosi specijalnu emisiju povodom beatifikacije pape Ivana Pavla II s pregledom svih detalja ceremonije i komentarima relevantnih gostiju.

Uživo iz Vatikana javljat će se urednica vanjske politike Ivana Petrović, a u studiju Nove TV Petar Pereža će ugostiti prof.dr. Tomislava Ivančića i poljskog velečasnog Pjotra Maja. Gledatelji će moći vidjeti put omiljenog pape do proglašenja blaženikom, ali i pregled njegova rada i utjecaja na život crkve i trag koji je ostavio na ljudima. Nakon emisije 'Ivan Pavao II-blaženik' koju uređuje Ksenija Kardum, Nova TV će emitirati i dokumentarni film 'Svjedočanstvo' redatelja Pawela Pitera sniman prema knjizi najbližeg Wojtylinog suradnika, tajnika i prijatelja Stanislawa Dziwisa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Papa Ivan Pavao II proglašen blaženim 'Najvjerojatnije ćemo doživjeti da Ivana Pavla II proglase svecem' Slika nije dostupna Nadbiskup Eterović za Dnevnik Nove TV Beatifikacija počela bdijenjem: Ivan Pavao II. je stvarao povijest

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene