Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg na cestama

Ne krećite na put bez zimske opreme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjestimice gust snijeg pada u Lici te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, pa se vozačima savjetuje da ne kreću na put bez zimske opreme, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Pozornije treba voziti dionicom autoceste A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Vrata do čvora Bosiljevo 2, zbog mokrog snijega na kolniku.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Gorskom kotaru na D 32 Prezid-Delnice i D305 Parg-Čabar te na ostalim županijskim lokalnim cestama na području Čabra.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Senja zbog jake je bure zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Na graničnim prijelazima Macelj i Pasjak pojačan je promet teretnih vozila na izlazu. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg promjena vremena VELIKA GALERIJA Hrvatsku zameo snijeg, šaljite nam svoje fotografije

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene