Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno s Mislavom Bagom

Štromar otkrio svoje tajne: Kao dječak volio se igrati rata između Nijemaca i Partizana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovotjednoj rubrici Neformalno Dnevnika Nove TV, Milav Bago otkriva tajne novog podpredsjednika Vlade, HNS-ovog Predraga Štromara. Zašto je kao dječak naučio brojati samo do 66 i kakvi su odnosi s kolegama nakon raspada HNS-a, samo su neka od pitanja na koja stižu odgovori.

Od kad je Predrag Štromar postao potpredsjednik, promijenile su se neke stvari pa sada od kuće izbiva par sati više nego inače. No kad su u pitanju promjene odnosa s kolegama u politici, neke stvari se ne mijenjaju mnogo pa se i nestabilan odnos s Radimirom Čačićem uglavnom vrti u krug. Što se tiče unutarstranačke situacije, Štormar objašnjava da je sada rano govoriti o mogućoj kandidaturi za predsjednika HNS-a, već da svi zajedno trebaju raditi na tome da stranka opstane i dođe do 10 mjesta u Saboru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna online glasovanje Stjepan Čuraj je novi predsjednik HNS-a: "Želim vratiti dostojanstvo svakog člana i povjerenje u stranku" Slika nije dostupna POSTIZBORNE KRIŽALJKE Šef HNS-a Predrag Štromar: "U stranci već razgovaramo, a u idućih nekoliko dana ćemo razgovarati sa svima"

U mlađim danima, njegova ljubav za matematiku i logiku počela je od kartaške igre šnaps koja je zahtijevala da i prije škole nauči brojati do 66 kako ga stariji ne bi varali. Ipak, kaže da nikada nije bio štreber, ali da je imao samo jedan neopravdani, i to zbog Hajduka.

Osim ljubavi za matematiku i Hajduk, potpredsjednik Štromar volio je plesati, posebno na zabavama Vatrogasnog doma – no ženu Blaženku je ipak upoznao tijekom jedne HNS-ove predizborne kampanje. Danas slobodno vrijeme najčešće provodi u svom vinogradu, a kada je bio dječak, mjesto provoda su uglavnom bile livade i arboretum gdje se igralo rata između Nijemaca i Partizana.

Više pogledajte u prilogu Mislava Bage.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene