Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno

Predrag Matić otkrio gdje je želio premjestiti Oltar domovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporteru Dnevnika Nove TV Mislavu Bagi član predsjedništva SDP-a i bivši ministar branitelja Predrag Matić otkrio je gdje je želio premjestiti Oltar domovine, gubi li ili pobjeđuje u kartanju, a odmjerili su i snage u trčanju po stepenicama. Pogledajte zašto.

Član predsjedništva SDP-a i bivši ministar branitelja Predrag Matić ugostio je reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bagu na bedemu zagrebačkog Medvedgrada, gdje se nalazi spomenik Oltar domovine

Pročitajte i ovo Posljednji ispraćaj Mislava Bage - 2 Ispraćaj velikog novinara Emotivan oproštaj od Mislava Bage: "Bio je najbolji čovjek među novinarima" Saša Kopljar i Marija Miholjek KOMEMORACIJA ČOVJEKU I NOVINARU Njegov odlazak nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Iza našeg Mimija ostaje riznica znanja i more emocija koje je dijelio sa svima"

"Jedan predivan spomenik, a na tako nažalost, jednom lošem mjestu. Ideja je bila da ga prebacimo dolje, na onu livadu između Bandićevih fontana i Lisinskog. Kada sam iznio ideju gradonačelniku Milanu Bandiću on je to odmah prihvatio", kazao je Matić.

No, branitelji nisu.

Smatra li da je vlast 2000. pogriješila u odluci da se više ne ide na Oltar domovine, kako bi to izgledalo da je preseljen, koju kartašku igru voli, pobjeđuje li ili gubi na kartama, za koga navija, kuha li i koje kućanske poslove još radi te tko je pobijedio u trčanju po stepenicama pogledajte u u video prilogu.

Tatjanu Krajač i Mislava Bagu svake će subote ugostiti jednan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a svaki od tih neformalnih razgovora moći ćete pogledati u Dnevniku Nove TV.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene