Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijed za (Ne)Formalno

Grmoja otkrio zbog čega ne voli Dinamo i što je bio uzrok tome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, otkrio kako se upoznao s Božom Petrovom, zašto je bio jedan od "junaka Jambine ulice" i kako je zbog djeda zamrzio Dinamo.

"Ja sam pozvao Božu na kavu. Odlučio sam okupiti tim koji bi mogao promijeniti stvari u Metkoviću", otkrio je Nikola Grmoja, danas saborski zastupnik Mosta. Do tada ga, kaže, nije poznavao.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Grmoja se ne sjeća čija je bila ideja da se nazovu Most, ali to ime nisu izabrali samo zbog povezivanja nezavisnih lista. "Bili smo malo proračunati, nadali smo se da ćemo, ako u županiji izađemo kao Most, možda na Pelješcu i drugim dijelovima dobiti glasove jer će neka baka misliti da se radi o Pelješkom mostu", otkrio je Grmoja. 

Omiljeno jelo mu je brudet, a za koga navija i zašto ne voli Dinamo provjerite u videu.

Tatjanu Krajač i Mislava Bagu svake će subote ugostiti jednan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a svaki od tih neformalnih razgovora moći ćete pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene