Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno

Bruna Esih prisjetila se djetinjstva, otkrila zašto se prestala baviti glazbom i poručila: ''Ja se ne bih nikako svrstala desno''

Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Neformalno s Brunom Esih (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
U rubrici (Ne)formalno Mislav Bago ugostio je saborsku zastupnicu Brunu Esih.

Političarka Bruna Esih odrasla je u zagrebačkim Dugavama, nije voljela fiziku i matematiku, pjevala je prateće vokale rokerskim bendovima kao što su Pipsi, ali i Goran Bare.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV Hvala gledateljima Nova TV ima najgledaniji izborni program: "Ovo je vrhunac praćenja političke scene, za to se priprema mjesecima" Tihomir Cipek, Marija Miholjek i Saša Kopljar Dan nakon izbora Tko je u boljoj poziciji i kakva sudbina čeka onoga tko ne sastavi Vladu?: "Neki su ogorčeni, ali drugi..."

''Mirna sigurno nisam bila. Bilo je previše podrapanih hlača'', rekla je Esih o svom djetinjstvu.

Kada se u razgovoru s Mislavom Bagom prisjetila školskih dana, odgovorila je i na pitanje što je htjela biti kad odraste, ''Mislim da bih u životu mogla raditi sve osim baviti se matematikom, fizikom i sličnim predmetima'', kazala je.

Glazba je obilježila njezinu mladost, ali prestala se njome baviti zbog, kaže, obitelji. U mladosti je osnovala ženski glazbeni zbor ''Cesarica''.

''To su bili prekrasni trenuci, prekrasna druženja, puno smo putovale. Znalo se skupiti i novaca u to vrijeme, što nam je puno značilo, jer nismo ovisili samo o roditeljima'', kazala je.

Prijatelji su je, kaže vidjeli u politici puno prije nego je u nju ušla, a što se tiče suradnje sa Zlatkom Hasanbegovićem, rekla je da su jedno drugo ''pogurnuli'' u tim vodama.

Iako je mnogi svrstavaju na desni spektar političke scene, ona se ondje ne vidi. ''Ja se ne bih nikako svrstala desno'', rekla je Mislavu Bagi. Sve to i još puno više možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene