Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno s Tatjanom Krajač

Gradonačelnik kao dječak htio postati pilot: "Tata mi je rekao da biram što hoću, samo ne vojsku i policiju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Miletić je otkrio Tatjani Krajač u rubrici (Ne)formalno Dnevnika Nove TV otkrio kako je upoznao suprugu sa svega devet godina i koje tajne skriva Fratarski otok kod Pule.

Boris Miletić, predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule, kao dječak je silno htio postati pilot. "Bio sam zaljubljen u zrakoplovstvo, to mi je bio cijeli svijet u ranom djetinjstvu", otkrio je Miletić Tatjani Krajač.

Pročitajte i ovo Divlja gradnja u Istri - 5 VLADA BEZAKONJE Istra u borbi protiv ilegalne gradnje: Cijela naselja izgrađena bez dozvola, stavili rampe i blokiraju pristup moru Vršnjačko nasilje, ilustracija Drugi slučaj Vršnjačko nasilje u medulinskoj školi: Jedan učenik zatražio je liječničku pomoć

Pa iako pilot nije postao, kaže da mu nije nimalo žao. "Kad sam u srednjoj školi trebao odabrati, tata mi je rekao: Sine, biraj što hoćeš, samo ne vojsku i policiju“, kaže Miletić.

Svoju današnju suprugu upoznao je još kad je imao devet godina, u muzičkoj školi u kojoj je učio svirati harmoniku. "S devet godina ona je meni bila cijeli svijet, a ona nije znala da ja postojim", priznaje Miletić.

Politika ga je privukla za vrijeme studentskih dana. "Najviše me privukla ta naša istarska priča devedesetih godina, kada je bilo puno nerazumijevanja prema Istri. Mislim da i danas ima nešto nerazumijevanja, ali se stvari mijenjaju na bolje", kaže Miletić, koji smatra da je Hrvatska još uvijek precentralizirana zemlja te zagovara veću autonomiju Istre.

"Istrijani su vrijedni ljudi koji godišnje uplate preko milijardu kuna više u državni proračun nego što se ovdje vraća. Mislim da to nije fer", kaže Miletić.

Koju glazbu sluša, kako je bilo odrastati pohađajući dvije škole, zašto nije postao bubnjar i kako Miletić svira harmoniku, pogledajte u videoprilogu. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene