Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neformalno s Tatjanom Krajač

(Ne)formalno: Gradonačelnik otkrio da je svirao bubnjeve i bio u veslačkoj ekipi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovotjednoj rubrici Neformalno Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač otkriva tajne gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. otkrio je što voli pjevati i koji instrument zasvirati. Progovorio je i o tome zašto neke stvari poput posla u Milanu nije upisao u službeni životopis.

Pročitajte i ovo Andro Krstulović Opara (Foto: Dnevnik.hr) gradonačelnik splita Krstulović Opara neće u boj za drugi mandat: "Odlučio sam se posvetiti bitci za zdravlje" Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita Nova kriza u Splitu Prijeti li Splitu razdor vlasti? Kerumovi vijećnici napustili sjednicu, Opara poručio: ''To je ilustracija velike nervoze kod bivšeg gradonačelnika''

1989. ušao je u politiku kao član mladeži HDZ-a, te bio najmlađi zastupnik u prvom sazivu Sabora. Ali, politika nije jedina njegova strast.

Gradonačelnik Splita uživa u rocku, a najdraži bend mu je Simple Minds, svirao je bubnjeve i imao svoj bend. ''To su bili mladenački eksperimenti koji su naglo prekinuti studijem, pa ratom'', rekao je Opara. Osim toga, rado se bavi sportom, a sedam godina bavio se i veslanjem.

Otkrio je da je njegova obitelj ''moderna ekipa''. ''Djeca sudjeluju u našim odlukama'', rekao je. Trudi se, kaže kuhati nedjeljom za obitelj, a kazao je i što je skuhao zadnje.

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene