Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije godine

Još jedan veliki inozemni HEP-ov ugovor: Vrijedan je 19 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To je dokaz još jednog iskoraka snažnog kojeg radimo u regiji prema onomu cilju kojeg smo sebi zacrtali, rekao je Perica Jukić.

HEP nastavlja širenje poslovanja na tržišta regije. Iduće tri godine električnom energijom će opskrbljivati Grupaciju Cimos u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Ugovor je vrijedan čak 19 milijuna eura i sklopljen je na razdoblje od dvije godine. Drugi je to veliki inozemni HEP-ov ugovor nakon što je u svibnju preuzeo opskrbu grada Ljubljane.

HEP će strujom oskrbljivati Ljubljanu!

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrvatske elektroprivrede Stotine milijuna eura HEP potražuje 100 milijuna eura od Elektroprivrede Republike Srpske: Ukoliko ne dođe do dogovora slijedi arbitraža Ilustracija smanjenje potrošnje Kako uštedjeti na računima za struju ove zime? HEP ima savjete za građane

'To je dokaz još jednog iskoraka snažnog kojeg radimo u regiji prema onomu cilju kojeg smo sebi zacrtali, a to je da budemo najveća energetska kompanija u samoj regiji. Ovo je dodatni iskorak i početak nekakav u Bosni i Hercegovini i Srbiji', rekao je Perica Jukić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene